2019-04-23 04:55:15• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Most hozzon fontos döntéseket

Napi horoszkóp április 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A munkahely-változtatás továbbra is foglalkoztatja. Csak akkor lesz nyugodt, ha önálló vállalkozást indít. Ön jó üzletember és kifejezetten vállalkozó szellemű, sokszor úgy szervezi az életét, hogy két jövedelemforrása is legyen.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Némi nehézsége származhat kapcsolataiban, váratlanul megnövekedett szabadságigénye miatt. Ha egy kapcsolat ezt nem viseli el, akkor az megszakadhat, ha azonban a partnere elég nyitott szellemű, akkor igazodni fog az ön igényeihez.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Kicsit zavarodottá válhat a mai napon, esetleg félénkké is a munkáját illetően, vagy az abban betöltött szerepével kapcsolatosan. Amit ma meg kell vizsgálnia, nem is a munkája, hanem az ahhoz való hozzáállása. Ne csapjon be senkit, de ne is hagyja magát megvezetni!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Érzékeny szervezete most nagyon igényelné a rendszeres mozgást, mert csak így őrizheti meg egészségét. Az úszás és a tánc való önnek! Ma felléphetnek gyomorbántalmak is, különösen akkor, ha sokat emészti magát, egyéb okokból kifolyólag.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ön akkor elégedett, ha a munkájához érzelmileg is kötődhet. Alapjában véve ott nyújt legjobb teljesítményt, ahol kihasználhatja kreativitását és szervezőkészségét, vagy ahol kifejezésre juttathatja előadói tehetségét. Ma feltehetőleg egy ilyen állás lehetőségével keresik meg.

 

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ön egyszerűen szeret szorgoskodni, hajnaltól estig dolgozik otthona megteremtése érdekében és hogy családjának olyan életszínvonalat biztosítson, ami megfelel a saját maga állította magas mércének. A legjobb eredmény eléréséhez azonban szüksége van az irányításra. Ma harmonikusan tud a munkahelyén teljesíteni.

 

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ön mindaddig kiegyensúlyozatlan, amíg el nem jut a kapcsolata a boldog végkifejletig. A mai nap segítségére lehet abban, hogy ezt a célt megvalósítsa, partnerétől komoly felkérés vagy ígéret érkezhet az együttéléshez.

 

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma semmilyen elfoglaltságban nem leli örömét. Új, szórakoztató hobbi után kellene néznie, amely friss erőket szabadítana fel önben. Például hadi játékok, súlyzós emelés, evezés, búvárkodás.

 

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Tervezze meg ma a nyaralását, vagy lépjen be egy külföldiekkel kapcsolatos csoportba, ahol segítséget kaphat egy idegen nyelv tanulásához. A Jupiter élénkítő hatását ma így tudná legelőnyösebben kiaknázni.

 

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Most hozzon fontos döntéseket, ez a tervkészítések és az erőforrások megszilárdítása, a kemény munka és a jövőbe mutató beruházások ideje. Most meg van önben a kellő előrelátás és hamarosan szüksége is lesz szilárd talajra a lába alatt.

 

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Váratlan lehetőségek nyílnak meg ma ön előtt, ráébred, hogy jobban kézben tarthatja az éltét, és sokkal több van önben, mint azt valaha is gondolta volna. Új dolgok történnek ma önnel, bár nem feltétlen drámai mélységben. Ragadja meg hát az alkalmat!

 

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Az ön hagyomány szerinti uralkodó bolygója a Jupiter támogatást kap a Holdtól, kedvező pillanat az ingatlanvásárlásra, vagy a mostani lakóhelye komfortosabbá tételére. Ma belső biztonságérzet tölti el, tud adni és elfogadni is érzelmi szinten.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: